Είναι πιθανό, μην εκπλήσσεστε. Είναι πιθανό να ξεκινήσετε να παίζετε στοίχημα και να βρεθείτε σε θέση να χάνετε χρήματα. Είτε αυτό συμβαίνει συνεχώς είτε περιστασιακά, αλλά σας κρατάει σε αρνητικό πρόσημο, αυτοί είναι ορισμένοι από τους λόγους που χάνετε στο στοίχημα.

1) Βαριέσαι να διαβάσεις

Ναι, ξέρουμε ότι τελείωσες το σχολείο, το πανεπιστήμιο, τη σχολή και όλα τα υπόλοιπα και πίστευες ότι δε θα χρειαστείς να διαβάσεις παρά κανένα παραμύθι σε παιδιά και ανίψια. Μάθε, όμως, ότι δε γίνεται χωρίς διάβασμα.

Αν δε μελετήσεις το ίδιο το παιχνίδι, το στοίχημα δηλαδή, τους όρους του, τους κανόνες του και δεν το έχεις οικείο δεν έχεις πολλές ελπίδες για μακροχρόνια επιτυχία.

2) Παίζεις στα τυφλά

Δεν έχεις ιδέα πώς παίζεται ένα άθλημα και βάζεις τα χρήματά σου εντελώς στα τυφλά. Μάθε πώς παίζεται το κάθε άθλημα. Και αφού μάθεις για το κάθε άθλημα μάθε και πώς παίζει η κάθε ομάδα ή ο κάθε αθλητής, αλλά και οι αντίπαλοί τους, που θα σε απασχολήσουν στοιχηματικά. Ναι, μάλλον θέλει λίγο ακόμα διάβασμα και παρατήρηση.

3) Να παίζεις για τους λάθος λόγους

Ποντάρεις σε ένα παιχνίδι επειδή άκουσες κάποιον να λέει ότι θα ποντάρει, διάβασες κάπου, κάτι και αψήφιστα έπαιξες σε ένα παιχνίδι ακόμα κι αν δεν είχες προσωπική άποψη. Πόνταρες σε ένα παιχνίδι επειδή απλώς έτυχε να το βλέπεις, μη δίνοντας καμία σημασία σε όλα τα βασικά, που πρέπει να κάνεις για να ποντάρεις τα χρήματά σου σωστά.

4) Βαράς tilt πολύ συχνά

Το tilt μπορεί να έρθει τόσο όταν χάνεις, φυσικά, αλλά και όταν κερδίζεις. Χάνεις, «τρελαίνεσαι» και ποντάρεις με μόνο σκοπό να πάρεις πίσω τα χαμένα χωρίς να ακολουθείς κανέναν κανόνα, επειδή απλώς έχεις «θολώσει».Μπορεί, όμως, να έχεις κερδίσει και να το κάνεις, κάτι που σημαίνει ότι παραβλέπεις και πάλι τα βασικά.

5) Δεν ξέρεις τι είναι value bet

Παίζεις οποιαδήποτε απόδοση βρεις μπροστά σου, επειδή απλώς έχεις άποψη ότι το παιχνίδι θα λήξει με το ένα ή το άλλο αποτέλεσμα. Έτσι, ακόμα κι αν κερδίζεις κάποια bets, ουσιαστικά παίζεις σε αποδόσεις που δε σε συμφέρουν. Αν δεν μάθεις να βγάζεις πιθανότητες και να κρίνεις τις αποδόσεις σε συνδυασμό με την άποψη που έχεις για το παιχνίδι θα είσαι και πάλι χαμένος.

6) Δεν ξέρεις στην πραγματικότητα αν είσαι χαμένος ή κερδισμένος

ΤΙ σημαίνει αυτό θα αναρωτηθείτε. Αν δεν διατηρείτε αρχείο με τα στοιχήματα, που τοποθετείτε τότε είναι δεδομένο ότι έχετε μια πολύ ερασιτεχνική προσέγγιση στο στοίχημα και αυτή ακόμα και από αυτό το απλό, να κρατάτε αρχείο, δείχνει ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είστε χαμένοι. Γιατί απλώς δεν κάνετε τα απλά, άρα δε θα κάνετε και αργότερα όσα χρειάζονται για να εξασφαλίσουν το κέρδος σας.

7) Δεν έχεις ιδέα τι είναι διαχείριση κεφαλαίου

Διαβάζεις για bankroll management και αναρωτιέσαι αν έμπλεξες με οικονομικά. Το ότι ασχολείσαι με το στοίχημα σημαίνει ότι θα περιτριγυρίζεσαι από αριθμούς. Οι σημαντικότεροι από αυτούς είναι πόσα χρήματα έχεις στη μπάνκα σου. Μάθε να ποντάρεις σωστά, ώστε να μπορείς να τα διαχειρίζεσαι σωστά και να μη φτάσεις γρήγορα να δεις ένα μεγαλοπρεπές 0 στο στοιχηματικό σου πορτοφόλι.

8) Εγωισμός

Αυτό συνδέεται με κάποια από τα παραπάνω, καθώς πολλές φορές, ο εγωισμός σου θα σε οδηγήσει να κάνεις πράγματα, που κανονικά πρέπει να καταλαβαίνεις ότι είναι λάθος. Θα υπερεκτιμήσεις τις ικανότητές σου σε όλα τα παραπάνω επίπεδα και δε θα σταματήσεις να θεωρείς ότι γνωρίζεις, ενώ στην πραγματικότητα δε γνωρίζεις. Βάλε το κεφάλι κάτω, αποδέξου την άγνοια, την ήττα και γύρνα στην εκπαίδευση.

9) Δε φταις ποτέ

Ναι, φαίνεται σα να γράφουμε και πάλι για το θέμα του εγωισμού, αλλά όχι ακριβώς. Σαφώς κι αυτό παίζει ρόλο σε αυτό, αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Συνεχίζεις να κάνεις τα ίδια λάθη, επειδή σε στήσανε οι bookmakers, σε στήσανε κάποιοι άλλοι, κάποιος σε καταράστηκε και άλλα τέτοια. Όλα αυτά δείχνουν μεν εγωισμό, αλλά κι μια κακή προσέγγιση στο στοίχημα, που δείχνει ότι τα θεμέλια αυτού του οικοδομήματος είναι σαθρά.

10) Δεν πειθαρχείς

Έχεις μελετήσεις, οι γνώσεις σου είναι ικανοποιητικές, έχεις επιλέξει την κατάλληλη στρατηγική και τακτική πονταρίσματος, όλα πηγαίνουν καλά, έρχονται αρκετά θετικά αποτελέσματα, αλλά κάποια στιγμή θεωρείς ότι πρέπει όλα αυτά να σταματήσουν για να περάσεις στο επόμενο επίπεδο.

Έτσι, απειθαρχείς σε όλα όσα ξέρεις και ουσιαστικά κάνεις σα να μην έχεις διαβάσει τίποτα και να μην έχεις πάρει ποτέ μια σωστή απόφαση, ενώ κανονικά θα έπρεπε να ακολουθείς την πετυχημένη σου πορεία. Το στοίχημα, όπως και όλα τα πράγματα στα οποία θέλουμε να είμαστε καλοί, είναι μια διαρκής προσπάθεια, που έρχεται από γνώση, που επίσης έχει αποκτηθεί με προσπάθεια και πρέπει να ακολουθείται κατά γράμμα. Δεν υπάρχουν παρακάμψεις. Δεν παραβιάζεις το κόκκινο και περιμένεις να τη γλιτώσεις. Στο στοίχημα δε θα τη γλιτώσεις. Και αυτό θα φανεί και θα σου κακοφανεί.

 


Κορυφαίες Στοιχηματικές Ιστοσελίδες 2020

Bookmaker ΠληροφοριεςΕπισκεψη

Goalbet

Ασύγκριτες αποδόσεις
επισκεψη

Interwetten

Ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση!
επισκεψη

Betshop

100% ανανεωμένη
επισκεψη

Stoiximan

Κορυφαία Στοιχηματική στην Ελλάδαεπισκεψη

bet365

Κορυφαία στον Κόσμο
επισκεψη

Novibet

Ενισχυμένες αποδόσεις κάθε μέρα!επισκεψη

Betrebels

Άμεσες πληρωμές
επισκεψη

Championsbet

Μεγάλη γκάμα live αγώνων
επισκεψη

bwin

Αξεπέραστο live στοίχημα
επισκεψη

Sportingbet

Aμέτρητα ειδικά στοιχήματα
επισκεψη

Vistabet

Απεριόριστα ειδικά στοιχήματα
επισκεψη