Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!

Σήμερα δεν υπάρχουν αγώνες στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, οπότε είναι η ευκαιρία να σας παραθέσω όλες τις σκέψεις μου για ένα πλάνο στοιχηματισμού και στρατηγικής εν όψει της επανέναρξης πολλών καλών πρωταθλημάτων. Ένα σχέδιο που θα βασίζεται μόνο σε ασιατικές επιλογές τερμάτων, που σε ορισμένες εταιρείες υπάρχουν σε μεγάλη διαθεσιμότητα και σε άλλες εταιρείες που βρίσκονται σε περιορισμένο αριθμό. Πάμε να δούμε όλοι μαζί αυτά που έχω κατά νου, σύμφωνα και με όσα έχουμε όλοι δει από τα επιτυχημένα 7 δελτία στη Λευκορωσία τις τελευταίες μέρες.

Αρχικά ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Είμαστε στο κυνήγι του τριπλασιασμού, αυτό δηλαδή που εδώ και περίπου 15 μήνες βλέπετε μέσα από τις προτάσεις μου. Οι προτάσεις ήταν αρκετά “safe”. Η τριάδα συνήθως αποτελούνταν από επιλογές με μικρές & μέτριες αποδόσεις, που όμως μας αρκούσαν για να τριπλασιάσουμε το ποντάρισμά μας. Κάποια στιγμή ξεκινήσαμε να παίζουμε δελτία με 1Χ & over 1,5 γκολ, με αρκετή επιτυχία και άλλες στιγμές στηρίζαμε το over 1,5 γκολ της ομάδας φαβορί. Τώρα θα φτιάχνουμε το δελτίο μας μόνο με ασιατικές επιλογές τερμάτων, κυρίως στο over.

Όπως είδαμε στα πρόσφατα επιτυχημένα δελτία μας, που είχαν μόνο ασιατικά over, βαδίσαμε σε αρκετά ασφαλή μονοπάτια. Με το over 1.75 γκολ σε αγώνα που βλέπαμε τα 2 γκολ, θα κερδίζαμε έστω τη μισή απόδοση αν έμπαιναν ακριβώς 2 γκολ, ενώ στα 3 γκολ θα κερδίζαμε ολόκληρη την απόδοση. Στο over 2 αν δεν έμπαιναν 3 γκολ για να πληρωθούμε, θα είχαμε την δυνατότητα με ακριβώς 2 γκολ, να σώσουμε το δελτίο μας, αφού θα πληρωνόταν η επιλογή με τη μονάδα. Θυμηθείτε πόσες φορές έχουμε χάσει δελτίο μας που έχουμε αγοράσει το over 2,5 γκολ και έχει μείνει στα 2 τέρματα, ακόμη και από το πρώτο ημίχρονο. Επίσης με το over 1.25 σε αγώνα που βλέπουμε γκολ “με το σταγονόμετρο”, αν μπει ένα γκολ χάνουμε το μισό μας ποντάρισμα, αλλά δεν χάνεται το δελτίο και συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα ματς του δελτίου. Οι ασιατικές επιλογές τερμάτων είναι για μένα προσωπικά ένα αρκετά ασφαλές ποντάρισμα, που πρέπει να βάλουμε πιο συστηματικά και οργανωμένα στη στοιχηματική μας ζωή.

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι πως σε όλη τη διάρκεια των αγώνων μας δίνεται η επιλογή του cash out. Οπότε όποιο στόχο έχει θέσει ο καθένας μπορεί τον εισπράξει χωρίς να περιμένει το υπόλοιπο του αγώνα.

Αφού είδαμε τη σημασία των ασιατικών over στα γκολ, πάμε να δούμε στην πράξη τον σχεδιασμό του δελτίου, όπως το έχω σκεφθεί.

Ενώ ο στόχος μας είναι ο τριπλασιασμός το δελτίο θα έχει παραπάνω συνολική απόδοση, γύρω στο 3.30 με 3.40. Αυτό έχει μεγάλη σημασία καθώς κάποιο ματς μπορεί να μην ξεπεράσει το όριο του over ή να μας πληρώσει την μισή απόδοση. Έτσι παρά την μικρή απώλεια στο τέλος, η συνολική απόδοση του δελτίου μας να βρίσκεται κοντά στον τριπλασιασμό. Ακόμη και αν περισσότερα ματς της τριάδας δεν μας αποφέρουν την επιθυμητή απόδοση, θα μπορούμε να πετύχουμε ακόμη έναν στόχο, τον διπλασιασμό. Μπορεί να στοχεύουμε στα τριπλά, όμως ακόμη και ένας διπλασιασμός των χρημάτων που ποντάραμε, θα είναι καλή νίκη για τις τσέπες μας.

Στα δύο κερδισμένα δελτία του Σαββατοκύριακου, παρόλο που βγήκαν στο ακέραιο οι αποδόσεις, έκανα και στα δύο cash out. Το ότι ο τριπλασιασμός είχε εμφανιστεί στο cash out μου, ήταν η επίτευξη του στόχου, μισή ώρα πριν το τέλος του τελευταίου αγώνα. Αφού για παράδειγμα τα 10 ευρώ μου τα έκανα 30, πέτυχα τον στόχο μου, χαρίζοντας έτσι ένα μικρό ποσό. Αλλά η απόφαση ήταν στο χέρι μου και όχι στα πόδια των ποδοσφαιριστών. Με άλλα λόγια όσο παραπάνω είναι η συνολική απόδοση του δελτίου, τόσο πιο κοντά μπορεί να έρθει ο τριπλασιασμός μέσω του cash out, που είναι πάντα ενεργό.

Μπορεί όμως τα δελτία να μας πηγαίνουν συνεχόμενα στο ταμείο, όμως μας έχει διδάξει το στοίχημα, ότι πάντα έρχονται μέρες που δεν βγαίνει τίποτα με συνεχόμενες αποτυχίες. Εμείς όμως θα εντάξουμε το ασιατικό δελτίο μας σε γεννήτρια στοιχηματισμού. Πολλοί γνωρίζετε τι είναι οι γεννήτριες και πως λειτουργούν και σίγουρα έχετε παίξει βάσει αυτών. Για όσους δεν γνωρίζετε ακριβώς τι είναι θα σας πω με λίγα λόγια. Εσείς αποφασίσετε με τι ποσό θα ξεκινήσετε και η γεννήτρια θα σας καθορίσει τι ποσό πρέπει να παίξετε κάθε φορά, ώστε να μαζέψετε χαμένα χρήματα από αποτυχημένα προηγούμενα δελτία και ταυτόχρονα να βγάλετε και κέρδος. Αν μπείτε στην ομάδα μου στο facebook (Giannis “Merlin” Markos) και μπείτε στις ανακοινώσεις θα βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τις γεννήτριες και πιο συγκεκριμένα για την 1 προς 5.

Τη γεννήτρια 1/5 θα βάλουμε στο παιχνίδι μας στα μέσα του Μάη, που θα έχουμε περισσότερες επιλογές σε αγώνες. Θα χωρίσουμε δηλαδή το κεφάλαιο μας σε 5 κομμάτια, ελπίζοντας πως δεν θα έχουμε 5 συνεχόμενες αποτυχίες. Δεν μπορώ όμως να σκεφτώ πως θα χαλάσουν 5 συνεχόμενα δελτία, με τόσο ασφαλείς επιλογές των ασιατικών over, με την δυνατότητα του διπλασιασμού να υπάρχει στον ορίζοντα. Μπορεί δηλαδή να μην έχουμε το επιθυμητό κέρδος με τον διπλασιασμό, αλλά θα μαζέψουμε χαμένα λεφτά.

Γνώμη μου λοιπόν είναι πως ένα ιδανικό σύστημα που σίγουρα θα ξεκινήσω και θα φαίνεται μέσα από τις προτάσεις μου, θα είναι ένα δελτίο μόνο με ασιατικά over τερμάτων, με 3 αγώνες (ή και 4 αν δεν μας κάνουν οι αποδόσεις), με συνολική απόδοση κοντά στο 3.30 με προκαθορισμένο ποσό πονταρίσματος δηλαδή γεννήτρια (1 προς 5).

Τη δυνατότητα να έχουμε πολλές επιλογές μας δίνουν πολλές εταιρείες. Εδώ οι αποδόσεις και το δικό μου παίξιμο θα είναι από την Bet365 και τη Netbet που έχω και εκεί λογαριασμό. Όσον αφορά τις περιορισμένες επιλογές της stoiximan στα ασιατικά γκολ, θα προσπαθώ να ταιριάξω τις προτάσεις, όπως δηλαδή έχετε δει τον τελευταίο καιρό στην Premier League της Λευκορωσίας.

Πολλοί διαβάζοντας το κείμενο θα σκέφτεστε: αφού τα δελτία περνούν “αέρας”, γιατί να ξεκινήσω τη γεννήτρια παίζοντας για παράδειγμα 4 ευρώ (το 4% στα 100 ευρώ) και να μην “κοπανήσω” ένα 50άρι και να τα κάνω 150 ευρώ ή με διπλασιασμό 100; Η απάντησή μου είναι πως δεν είναι κάθε μέρα του Αϊ Γιάννη. Και αν χαθούν 3 συνεχόμενα δελτία με μεγάλα ποσά, η ήττα θα είναι πολύ μεγάλη. Όσοι είσαστε στην παρέα μου καιρό θα έχετε δει 10 συνεχόμενα δελτία να πηγαίνουν άκλαυτα. Οπότε αν θέλουμε να παίξουμε σωστά, στρατηγικά και “επαγγελματικά” θα πρέπει να έχουμε προκαθορισμένο ποντάρισμα. Και εδώ θα αναφέρω για άλλη μία φορά, το όνομα του φίλου μου Άρη Τσόγκα, που μου έμαθε τη λειτουργία των γεννητριών, βλέποντας εκείνος πως αυτός ο τρόπος στοιχηματισμού ταίριαζε απόλυτα με τα δελτία που έδινα.

Για το τέλος άφησα κάτι πολύ χρήσιμο για εσάς που στη μελέτη μου μέχρι στιγμής έχει απόλυτη επιτυχία. Εάν θέλετε να παίξετε ασιατικά over αλλά δεν θέλετε να ακολουθήσετε τις δικές μου προτάσεις και να φτιάξετε δικό σας δελτίο να κάνετε το εξής: να αγοράσετε το over 2 γκολ, όταν “βλέπετε” ότι θα μπουν 3 γκολ και όχι ότι θα μπουν 2. Αν περιμένετε πως θα μπουν 2 γκολ, να παίξετε over 1.75 ή over 1,5 ή ακόμη και over 1.25. Mε άλλα λόγια, να βάλετε ένα όριο τερμάτων χαμηλότερο από αυτό που περιμένετε για μεγαλύτερη ασφάλεια. Πολλές φορές λέμε ότι θα μπουν πολλά  γκολ και το προτείνουμε over 2,5. Μπαίνουν 2 και χαιρετάμε το παρολί μας. Στα ασιατικά όμως αν βλέπουμε τα 3 γκολ υπάρχουν πολλά χαμηλότερα όρια που μπορούν να μας πληρώσουν ή να μας κρατήσουν “ζωντανούς”.

Όσα είχα στο μυαλό μου, σας τα έγραψα και θα τα κάνω πράξεις στα επόμενα δελτία. Θεωρώ πως είναι αρκετά μελετημένος σχεδιασμός, που εύχομαι να μας βγει σε βάθος χρόνου. Κάποια στιγμή στο μέλλον θα εντάξουμε ακόμη μία στρατηγική στο παίξιμό μας , που όμως ακόμη την έχω στη μελέτη και περιμένω σωστά παιχνίδια για να δω πόσο αποτελεσματική  είναι.

Θα είναι μεγάλη μου χαρά να με ακολουθήσετε στα socials μου για να έχετε πιο γρήγορη ενημέρωση των προτάσεών μου στο onlinestoixima.gr. Η συμμετοχή σας σε αυτά για μένα είναι σαν να πηγαίνω καθημερινά ταμείο.

Σας ευχαριστώ & ραντεβού στο δελτίο μας το Σ/Κ!!

Instagram: giannis_m_markos

Facebook: Giannis “Merlin” Markos (ομάδα)

Telegram: “Merlin” Μάρκος

 

*Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες. ** Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Ιστοσελίδες 2020

Bookmaker ΠληροφοριεςΕπισκεψη

bwin

Αξεπέραστο live στοίχημα
επισκεψη

Betshop

100% ανανεωμένη
επισκεψη

Sportingbet

Aμέτρητα ειδικά στοιχήματα
επισκεψη

Stoiximan

Κορυφαία Στοιχηματική στην Ελλάδαεπισκεψη

bet365

Κορυφαία στον Κόσμο
επισκεψη

Goalbet

Ασύγκριτες αποδόσεις
επισκεψη

Interwetten

Ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση!
επισκεψη

Novibet

Ενισχυμένες αποδόσεις κάθε μέρα!επισκεψη

Vistabet

Απεριόριστα ειδικά στοιχήματα
επισκεψη

Betrebels

Άμεσες πληρωμές
επισκεψη

Championsbet

Μεγάλη γκάμα live αγώνων
επισκεψη