Τι είναι το MatchCombo;

Με τo MatchCombo μπορείς να δημιουργείς συνδυαστικά στοιχήματα (παρολί) 2 μέχρι και 7 επιλογών για το ίδιο παιχνίδι (π.χ. νίκη της γηπεδούχου και Over 2,5), συνδυάζοντας για πρώτη φορά διαφορετικές προσφερόμενες στοιχηματικές αγορές του ίδιου γεγονότος/ αγώνα.

Πώς να χτίσεις το στοίχημά σου με το MatchCombo

Για να δημιουργηθεί το MatchCombo, διαλέγεις το γεγονός που σε ενδιαφέρει και στη συνέχεια επιλέγεις τη ρύθμιση «MatchCombo» για να φιλτραριστούν οι διαθέσιμες αγορές που μπορούν να συνδυαστούν και να δημιουργήσουν το στοίχημά σου.

Μπορείς να επιλέξεις από 2 μέχρι και 7 αγορές, όπως Αποτέλεσμα ημιχρόνου/Τελικό αποτέλεσμα (1X2), Διπλή ευκαιρία, Αποτέλεσμα ημιχρόνου/ Τελικό αποτέλεσμα, Συνολικά τέρματα, Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, Πρώτος Σκόρερ, Κόρνερ στοιχήματα.

Κάθε επιλογή σου προστίθεται στο δελτίο, δημιουργώντας ένα συνδυαστικό στοίχημα (παρολί), με τις ανάλογες αποδόσεις.

Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

1. Το MatchCombo είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες αγορές πριν από τον αγώνα και μόνο για αγώνες ποδοσφαίρου.
2. Τα στοιχήματα MatchCombo δεν μπορούν να συνδυαστούν με άλλα στοιχήματα MatchCombo ή άλλα στοιχήματα.
3. Τα στοιχήματα MatchCombo δεν προσφέρονται για Cash Out.
4. O μέγιστος αριθμός επιλογών από έναν αγώνα, o οποίος μπορεί να συμπεριληφθεί σε ένα στοίχημα MatchCombo, είναι επτά (7).
5. Εάν ένα στοίχημα MatchCombo περιέχει μια ακυρωθείσα επιλογή, τότε θα ακυρωθεί ολόκληρο το στοίχημα – π.χ. εάν ο παίκτης που έχει επιλεγεί ως Πρώτος Σκόρερ δεν παίξει τελικά στο παιχνίδι, τότε ολόκληρο το στοίχημα MatchCombo θα ακυρωθεί ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των άλλων στοιχηματικών επιλογών.
6. Σε περίπτωση αναβολής και ματαίωσης, τα στοιχηματικά γεγονότα θα θεωρούνται άκυρα όπως αναφέρεται στους Όρους και προϋποθέσεις 1.17
7. Τα στοιχήματα που τοποθετούνται μέσω MatchCombo δεν θα προσμετρώνται στην εκπλήρωση του απαιτούμενου τζιραρίσματος για τα μπόνους.
8. Η GML δεν καθίσταται υπεύθυνη εάν η λειτουργία MatchCombo δεν είναι διαθέσιμη για τεχνικούς λόγους.
9. Η λειτουργία MatchCombo δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες τρέχουσες προσφορές, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στους συγκεκριμένους όρους κάθε προσφοράς.
10. Η GML διατηρεί το δικαίωμα να αντιστρέψει την διευθέτηση ή/και να αναθεωρήσει τις αποδόσεις ενός στοιχήματος MatchCombo ή/και να το ακυρώσει, σε περίπτωση προφανούς σφάλματος στον υπολογισμό των αποδόσεων οποιασδήποτε στοιχηματικής επιλογής που περιλαμβάνεται σε ένα στοίχημα MatchCombo.
11. Η GML διατηρεί το δικαίωμα να αποδεχθεί ή να απορρίψει οποιοδήποτε στοίχημα που ζητείται για οποιοδήποτε διαγωνισμό ή στοιχηματική αγορά ή τύπο στοιχήματος που περιλαμβάνεται στη λειτουργία MatchCombo.
12. Η GML διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, να αναστείλει ή να καταργήσει τη λειτουργία MatchCombo ανά πάσα στιγμή για οποιοδήποτε γεγονός, προγραμματισμένο αγώνα, στοιχηματική αγορά ή πελάτη.
13. Η GML διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει τη λειτουργία MatchCombo για οποιονδήποτε πελάτη ή ομάδα πελατών, όταν έχει βάσιμους λόγους να πιστεύει ότι ο πελάτης ή ομάδα πελατών προβαίνει σε κατάχρηση της συγκεκριμένης λειτουργίας.


Κορυφαίες Στοιχηματικές Ιστοσελίδες 2020

Bookmaker ΠληροφοριεςΕπισκεψη

Stoiximan

Άμεσες πληρωμές!
21+ | MGA
επισκεψη | 21+ | MGA

bet365

Κορυφαία στον Κόσμο
επισκεψη

bwin

Αξεπέραστο live στοίχημα
επισκεψη

Betshop

100% ανανεωμένη
επισκεψη

Novibet

Ενισχυμένες αποδόσεις κάθε μέρα!επισκεψη

Winmasters

Πάνω από 30.000 Live παιχνίδια κάθε μήνα!
Επισκεψη | 21+ | MGA

Sportingbet

Aμέτρητα ειδικά στοιχήματα
επισκεψη

Goalbet

Ασύγκριτες αποδόσεις
επισκεψη

Interwetten

Ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση!
επισκεψη

Vistabet

Απεριόριστα ειδικά στοιχήματα
επισκεψη

Betrebels

Άμεσες πληρωμές
επισκεψη

Championsbet

Μεγάλη γκάμα live αγώνων
επισκεψη