Το στοίχημα είναι παιχνίδι με πολλούς αστάθμητους παράγοντες και για να μπορέσει κανείς να ασχοληθεί με αυτό σωστά, θα πρέπει να ακολουθεί κάποιους γενικούς κανόνες.

Βασικοί κανόνες για να παίξεις σωστά στοίχημα

Εννοείται, ότι από τη στιγμή, που ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, ποτέ δε θα βρεθεί μία προσέγγιση στο στοίχημα εντελώς πανομοιότυπη με μία άλλη. Εκτός από τη διαφορετικότητα, όμως, που δίνει κάτι σημαντικό στον καθένα, το να νιώθει άνετα με τον τρόπο που επέλεξε να στοιχηματίζει, υπάρχουν κάποιοι κανόνες, που θα πρέπει να θεωρούνται γενικοί και να ακολουθούνται από τους παίκτες.

Προσέξτε, οι κανόνες αυτοί απαραίτητοι για να παίζετε σωστά και να μην έχετε προβλήματα, όχι για να κερδίσετε στο στοίχημα. Άλλωστε, ο τρόπος για να κερδίσεις στο στοίχημα, μακροχρόνια, βγαίνει αν ακολουθείς σωστά κάποιους κανόνες και μόνο τότε.

Οι κανόνες αυτοί είναι η μελέτη, η υιοθέτηση ορθής στρατηγικής και πειθαρχία και είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι μεταξύ. Όπως θα δείτε, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τον έναν κανόνα αν δε μιλήσουμε για τον άλλο.

Μελέτη

Μια λέξη, που φοβίζει πολύ κόσμο, καθώς από μόνη της προϋποθέτει επένδυση. Για να μελετήσεις πρέπει να επενδύσεις χρόνο και για να κάνεις σωστά κάτι, όπως το στοίχημα, πρέπει να ξέρεις αν όχι τα πάντα, τουλάχιστον τα περισσότερα για αυτό. Παρότι κάποιοι μπορούν να το θεωρούν απλώς το… χόμπι τους και θέλουν να διασκεδάσουν με έναν εύκολο τρόπο, από τη στιγμή, που τοποθετείς χρήματα τότε αυτό πρέπει να το πάρεις στα σοβαρά. Και να διαβάσεις.

Να μελετήσεις για να μάθεις την ορολογία, τους κανόνες του παιχνιδιού και φυσικά, να μελετήσεις για να μπορέσεις να αξιολογήσεις κάτι πολύ σημαντικό. Τον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσεις αυτό το παιχνίδι. Τον τρόπο με τον οποίο θα παίξεις. Τη στρατηγική σου.

Υιοθέτηση Ορθής Στρατηγικής

Θα πει κανείς, πώς γνωρίζουμε αν κάποια στρατηγική είναι ορθή ή όχι, εκ των προτέρων, αν δεν πειραματιστούμε; Και ο πειραματισμός χρειάζεται χρήματα. Αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση. Η απάντηση βασίζεται, όμως, στον αμέσως προηγούμενο κανόνα, τη μελέτη. Μέσα στη μελέτη θα πρέπει να βάλετε τη μελέτη αξιοπιστίας ανθρώπων, τη μελέτη στρατηγικών για να βρείτε μία, που να μπορεί να αρμόζει σε εσάς και με την οποία αισθάνεστε άνετα οικονομικά και όχι μόνο.

Αλλά ναι, ακόμα κι αν δείτε αποδείξεις και γραφήματα από μια πετυχημένη στρατηγική, ο μόνος τρόπος για να αποφασίσετε αν αυτή η στρατηγική είναι για εσάς, είναι να τη δοκιμάσετε. Θα ακούσετε πολλούς να λένε μεγάλα λόγια και να σας παρουσιάζουν στρατηγικές που υπόσχονται πολλά και μόνιμα κέρδη στο στοίχημα. Αν μέσα από τη μελέτη, που έχετε κάνει δείτε ότι πράγματι μια συγκεκριμένη στρατηγική έχει βάση και η εφαρμογή της έχει αποδώσει τότε ίσως να αξίζει να τη δοκιμάσετε.

Αλλά και πάλι, η προετοιμασία που θα έχετε κάνει για τον εαυτό σας θα σας οδηγήσει σε υιοθέτηση στρατηγικής. Η ελπίδα είναι να έχετε αφιερώσει αρκετό χρόνο στη μελέτη και η επιλογή στρατηγικής να έρθει με πιο επιστημονικό τρόπο και όχι μετά από προτροπή και υπόσχεση για «σίγουρα κέρδη».

Πειθαρχία

Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό στοιχείο-κανόνας. Η πειθαρχία εμπεριέχει πολλά πράγματα, καθώς πρέπει να υπάρχει πειθαρχία από την αρχή, στη μελέτη, αλλά και στη συνέχεια κατά την υιοθέτηση και εφαρμογή της στρατηγικής.

Από το να μελετάς πειθαρχημένα για το τι πρέπει να προσεχθεί όταν παίζει κανείς online στοίχημα μέχρι για το ποιες στρατηγικές έχουν αποδειχθεί ως ένα βαθμό ότι λειτουργούν αν ακολουθηθούν με πειθαρχία. Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλές φορές τη λέξη πειθαρχία γιατί είναι η «κόλλα», που κρατά αυτά τα πράγματα ενωμένα.

Επειδή το στοίχημα μπορεί να δημιουργήσει διάφορα συναισθήματα, θετικά και αρνητικά, θα πρέπει κανείς να είναι πολύ πειθαρχημένος ώστε να μην παρεκκλίνει της προκαθορισμένης πορείας, που έχει θέσει για τον εαυτό του, όποιο κι αν είναι το συναίσθημα της στιγμής.

Οι παραπάνω γενικοί κανόνες, γίνεται αντιληπτό ότι δεν υπόσχονται χρήματα και μακροχρόνια κέρδη στο στοίχημα. Αυτό που υπόσχονται, όμως, είναι γερά θεμέλια ώστε ακόμα κι ένα απλό «χόμπι» να μην αποβεί μοιραίο. Υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που θα πήγαιναν για σκι χωρίς να φορούν τα κατάλληλα πέδιλα και προστατευτικά; Γιατί να πάτε απροετοίμαστοι στο στοίχημα;


Κορυφαίες Στοιχηματικές Ιστοσελίδες 2020

Bookmaker ΠληροφοριεςΕπισκεψη

bwin

Αξεπέραστο live στοίχημα
επισκεψη

Betshop

100% ανανεωμένη
επισκεψη

Sportingbet

Aμέτρητα ειδικά στοιχήματα
επισκεψη

Stoiximan

Κορυφαία Στοιχηματική στην Ελλάδαεπισκεψη

bet365

Κορυφαία στον Κόσμο
επισκεψη

Goalbet

Ασύγκριτες αποδόσεις
επισκεψη

Interwetten

Ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση!
επισκεψη

Novibet

Ενισχυμένες αποδόσεις κάθε μέρα!επισκεψη

Vistabet

Απεριόριστα ειδικά στοιχήματα
επισκεψη

Betrebels

Άμεσες πληρωμές
επισκεψη

Championsbet

Μεγάλη γκάμα live αγώνων
επισκεψη